Metode moderne de obtinere a unui credit in rate, online

Am implementat doua metode moderne pentru a va ajuta sa obtineti rapid un credit de nevoi personale online: identificarea video si semnatura electronica. Aceste doua noi metode va permit obtinerea unui credit 100% online.

Avantajele semnaturii online si ale validarii identitatii prin apel video pentru creditul NOVUM

Aceasta semnatura digitala si validarea video va ofera cea mai eficienta metoda de creditare. Printre avantaje putem enumera:

Reducem timpul pentru aprobarea creditului NOVUM

Puteti primi creditul intr-un timp mai scurt, daca alegeti un proces 100% online. Comunicam rapid, de luni-vineri in intervalul 09.00 – 17.00. Se elimina consumul ineficient de timp cu drumul pana la sediul nostru sau pentru a ne trimite documentele prin corespondenta (un exemplu de documente ar fi adeverintele de salariu; gasiti aici lista documentelor de care aveti nevoie pentru a contracta creditul NOVUM).

Va oferim o metoda de siguranta suplimentara

Identificarea video – procesul prin care va imprumutam banii are loc in deplina siguranta. Scopul apelului video este de a  confirma identitatea persoanei care aplica pentru imprumut.
Atat semnatura online, cat si identificarea video, respecta legislatia in vigoare cu privire la normele de cunoastere a clientilor si combaterea spalarii banilor.

Aflati cum puteti face un imprumut rapid

In ce consta identificarea video

Primul pas este sa ne contactati pentru a solicita creditul. In cadrul apelului telefonic cu operatorul RoCapital veti stabili pasii pentru identificarea video: operatorul va trimite un link de acces pe care il veti primi prin e-mail sau SMS, in functie de metoda agreata cu dumneavoastra. Dupa ce accesati link-ul veti initia apelul video pentru identificare.

Totul are loc 100% digital. Identificarea video este o metoda simpla de validare a identitatii dumneavoastra, fara a fi necesara deplasarea la sediul RoCapital. Va puteti conecta de pe orice dispozitiv conectat la internet (telefon, tableta, laptop), dotat cu browser Chrome, microfon si camera video. Durata apelului video este de aproximativ 10 minute, timp in care veti raspunde la cateva intrebari simple pentru validarea identitatii. Este obligatoriu sa aveti la indemana cartea de identitate.

Cum va ajuta semnatura electronica

Veti semna documentele de credit din confortul propriei case, la orice ora, fara sa depindeti de un program prestabilit al RoCapital. Este o metoda simpla care presupune urmatorii pasi:

  • deschiderea link-ului personalizat trimis de operatorul RoCapital (este valabil 2 zile lucratoare si poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet);
  • citirea documentului in format electronic;
  • introducerea unui numar (cod OTP format din cifre) primit prin SMS pe numarul de telefon declarat pentru validarea semnaturii.

Documentele semnate electronic va ofera garantia ca nu mai pot fi modificate sau alterate in vreun fel. Trebuie sa stiti ca semnatura electronica este recunoscuta din punct de vedere legal si are aceeasi valoare juridica precum cea olografa.

Daca aveti nevoie rapid de bani sa va refinantati un credit cu intarzieri, semnatura electronica si identificarea video sunt cele mai rapide metode de obtinere a unui imprumut. Cele doua metode sunt din ce in ce mai des folosite de institutiile financiare nebancare pentru credite acordate persoanelor fizice.

Va stam la dispozitie daca doriti mai multe detalii despre aceste metode moderne care faciliteaza procesul de creditare – folositi sectiunea de aici. Incercam constant sa ne imbunatatim serviciile de creditare. RoCapital IFN face parte din Grupul KRUK si am inceput activitatea prin a finanta clientii KRUK care au achitat amiabil datoria.