Solutii in cazul dificultatilor la plata creditului online in rate

Au existat momente in viata dumneavoastra cand ati intampinat dificultati in obtinerea unei finantari, dar noi v-am fost alaturi si am personalizat creditul NOVUM astfel incat sa va indeplineasca dorintele. Obiectivul nostru, la RoCapital, a fost de la bun inceput sa va ajutam sa va recapatati echilibrul financiar si sa va construiti un istoric de creditare pozitiv. Continuam sa dezvoltam inclusiv solutiile de plata online pentru creditul urgent NOVUM.

Inca din momentul in care ne-ati cerut o oferta pentru credit, scopul nostru a fost sa va stabilim o rata confortabila, pe baza informatiilor din documentele pe care ni le-ati trimis (acele documente care justificau veniturile dumneavoastra), dar si pe baza propriei declaratii. Cu o rata personalizata, reducem riscul de a va afla in situatia in care sa nu puteti plati lunar.

Avantajele aduse de plata constanta a creditului online in rate

Asa cum am spus mai sus, am personalizat valoarea si rata lunara a creditului NOVUM in functie de situatia dumneavoastra financiara. Va sustinem sa efectuati plata ratelor in mod corect si la termen – pentru orice detalii despre situatia creditului dumneavoastra ne puteti contacta folosind sectiunea de aici.

Unul dintre avantajele aduse de plata la timp a ratelor creditului NOVUM este ca va imbunatatiti istoricul negativ din Biroul de Credit (daca aveti unul). Comportamentul actual, de client bun platnic, va imbunatati scorul de credit si veti putea indeplini conditiile impuse de banci pentru obtinerea produselor acestora de creditare, in cazul in care va doriti un astfel de produs. Puteti citi si alte avantaje aici.

Este responsabilitatea dumneavoastra sa respectati obligatia de a plati constant ratele creditului IFN NOVUM. In cazul in care intampinati dificultati la plata ratelor online, va rugam sa ne contactati si vom gasi impreuna o solutie amiabila. Evitand sa comunicati deschis cu noi, v-ati putea confrunta cu urmatoarele consecinte:

  • va raportam la Biroul de Credit;
  • acumulati dobanzi penalizatoare;
  • veti intampina dificultati in obtinerea unor viitoare credite si imprumuturi bancare;
  • vi se va deteriora credibilitatea ca potential client al altor institutii financiar-bancare/non-bancare;
  • veti obtine mai greu oferte pentru refinantari sau restructurari ale creditelor;
  • apare riscul ca situatia contractuala sa fie declarata scadenta anticipat.

La RoCapital incurajam rezolvarea situatiilor contractuale pe cale amiabila. Rezilierea contractului de credit ingreuneaza posibilitatea rambursarii valorilor restante si poate produce efecte pe cale juridica (executare silita). O comunicare deschisa cu noi va poate ajuta sa evitati astfel de situatii neplacute.

Solutii pentru plata creditului nebancar in rate online

Odata ce ne solicitati ajutorul pentru plata ratelor creditului IFN NOVUM, vom efectua o analiza a contractului dumneavoastra. In cadrul solicitarii veti prezenta si documentele din care sa reiasa de ce intampinati dificultati in plata ratelor, asa cum am stabilit initial, la semnarea contractului. Va prezentam mai jos cateva exemple de solutii cu care venim in ajutorul dumneavoastra:

– amanare la plata pentru o luna. Practic veti avea gratie totala pentru o rata, iar rata respectiva se va imparti la urmatoarele rate din contract. Graficul de rambursare se va modifica si il veti primi prin posta. Este obligatoriu sa fiti de acord, sa semnati noul document si sa il trimiteti semnat catre sediul nostru: ROCAPITAL IFN SA, Splaiul Unirii 165, TN Offices 2, sector 3, Bucuresti, cod postal 030133.

gratie partiala la plata ratei. Perioada de gratie partiala reprezinta intervalul de timp pe parcursul caruia aveti obligatia de a plati doar o parte din valoarea ratelor de credit care au scadenta in acest interval de timp, reprezentand principal, dobanda si comisioane. Valoarea ratelor de credit pe care aveti obligatia sa le platiti in perioada de gratie este diminuata la solicitarea dumneavoastra si mentionata intr-un nou Grafic de rambursare. Veti primi noul document printr-o procedura asemanatoare celei prezentate anterior.

modificarea scadentei. Si in acest caz se modifica Graficul de rambursare, iar noile documente le veti primi prin posta, urmand sa ne trimineti inapoi exemplarele semnate.

– reesalonarea creditului. Practic, datoria prezenta si diferenta ramasa de achitat pana la finalul creditului vor fi cumulate si impartite pe o perioada mai mare, astfel incat rata dumneavoastra sa fie mai mica decat cea initiala.

Aceste solutii pentru situatiile dificile si modalitatile multiple prin care puteti achita rata creditului NOVUM (prezentate aici) au scopul de a va ajuta sa aveti o viata fara datorii.