Cum platiti ratele creditului NOVUM rapid online

Va oferim o solutie intr-o perioada in care programul zilnic este foarte incarcat, traficul din ce in ce mai aglomerat, iar timpul liber tot mai greu de obtinut. Ultimul lucru pe care ni-l dorim este sa depindeti de programul bancilor sau al magazinelor care ofera servicii de plata a ratelor creditului NOVUM.

Clientii RoCapital au la dispozitie varianta de plata online a ratelor lunare pentru creditul NOVUM, iar pentru asta au nevoie de:

  • un telefon mobil sau orice alt dispozitiv conectat la internet;
  • un card bancar de debit cu serviciul de plati online activat si suma disponibila in cont.

Cele mai bune metode de plata oferite de RoCapital IFN

Plata creditului online, completand la orice ora formularul de plata

Va prezentam 4 pasi simpli pentru a plati rapid online creditul fara cod de bare si fara a astepta la coada:

  1. Accesati https://novumcredit.ro/Home/Plata si completati formularul cu datele clientului (titularul contractului de credit incheiat cu RoCapital IFN), dupa modelul de mai jos:
Nu uitati sa bifati acordul de informare pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

2. Printr-un simplu click pe butonul Plata PayU veti continua rapid plata online in pagina securizata a partenerului RoCapital: PayU, procesator de plati. Aceasta pagina pentru plata creditului online arata astfel:

3. Completati datele de pe cardul bancar utilizat pentru plata online a ratelor creditului oferit de RoCapital IFN:

  • Numarul cardului – este reprezentat de cele 16 cifre pe partea din fata a cardului. Le veti introduce fara spatii sau alte caractere.
  • Data de expirare si Numele detinatorului – completati informatiile exact asa cum se regasesc ele pe cardul bancar.
  • CVV/CVV2 – cele trei cifere de pe spatele cardului bancar

4. Ultimul pas presupune validarea platii din motive de securitate.

Pentru a garanta securitatea platii online, banca emitenta a cardului va solicita validarea tranzactiei. In functie de banca emitenta a cardului folosit pentru plata rapida a creditului online, operatiunile cerute pot fi:

  • Accesarea contului dumneavoastra de mobile banking si aprobarea platii online. Atentie, este posibil ca aceasta actiune sa aiba un timp limitat in care trebuie sa aprobati plata ratei, de regula cateva minute.
  • Autorizarea tranzactiei utilizand un cod PIN sau o parola pe care le-ati setat pentru contul dumneavoastra de mobile banking.
  • Aprobarea platii online folosind codul PIN (cod unic) primit prin SMS la numarul de telefon declarat in colaborarea cu banca.

Veti primi pe e-mail confirmarea platii ratei creditului oferit de RoCapital IFN. Rapid, online si sigur, creditul NOVUM se poate gestiona 100% online: de la cererea de aprobare pana la semnarea contractului de credit si plata ratelor. Totul pentru confortul si siguranta dumneavoastra, economisind inclusiv timp pentru lucrurile care va pasioneaza.

Plata online cu ajutorul echipei NOVUM. Creditul se plateste rapid, la un click distanta

Este o metoda mai simpla, dar pentru care depindeti de programul de lucru al echipei NOVUM. Avantajul acestei metode de plata online este ca toate campurile vor fi precompletate de colegii nostri, eliminand astfel riscul de a nota gresit datele de client RoCapital. Singurul lucru care va ramane de facut este completarea datelor cardului bancar, urmand pasii descrisi anterior.

Pentru a utiliza aceasta metoda, in calitate de client RoCapital, trebuie sa ne contactati pentru a personaliza link-ul in baza caruia se va plati online cu cardul. Dupa discutia cu un agent NOVUM, veti primi link-ul prin SMS sau e-mail, in functie de preferintele dumneavoastra.

Clientii RoCapital au la dispozitie diverse modalitati de plata rapida a ratelor creditului NOVUM astfel incat sa o puteti alege pe cea potrivita. Toate informatiile se regasesc aici.