Semnarea electronica a contractului pentru un credit online este simpla

Clientii RoCapital care au nevoie urgent de 5.000 – 15.000 lei sau alta suma dorita de ei, pot grabi procesul de acordare a imprumutului aplicand online aici. In urma aprobarii creditului online, semnarea contractului se poate realiza tot online, pentru a economisi timp cu acordarea imprumutului. Semnarea online se efectueaza in cativa pasi simpli, prezentati in continuare:

Pasul 1 – Se deschide documentul prin link-ul primit pe e-mail de la RoCapital

Odata cu aprobarea acordarii creditului NOVUM, clientii vor primi contractul de credit online pe e-mail. Tot in e-mail va fi mentionata data de expirare a ofertei. Documentatia trebuie accesata si semnata in intervalul de timp mentionat, dand click pe butonul „DESCHIDETI DOCUMENT”.

Pasul 2 – Se solicita codul de validare pentru procesul de semnare online a contractului de credit

Odata accesat link-ul din e-mail, clientii vor solicita un cod de validare necesar in procesul de semnare online a contractului de credit. Codul va fi primit pe numarul de telefon agreat in discutiile initiale avute cu reprezentantul RoCapital. Codul primit trebuie introdus in campul dedicat.

Pasul 3 – Semnarea documentelor online

Urmeaza semnarea efectiva a documentatiei pentru obtinerea banilor ce vor fi imprumutati. Clientii dau click in sectiunea reprezentata mai jos, urmand sa primeasca inca un SMS cu un cod unic.

Pasul 4. Semnarea documentelor introducand codul din SMS

Asa cum reiese si din imaginea de mai jos, pentru a semna contractul, clientii RoCapital vor introduce codul unic din SMS in campul dedicat.

Pasul 5. Acordul pentru interogarea in baza de date ANAF

Prin acest document, clientii isi exprima acordul de consultare, transmitere si prelucrare a informatiilor care certifica sursa veniturilor, in bazele de date ale ANAF.

Pasul 6. Finalizarea procesului de semnare electronica a documentatiei de credit

In penultimul pas clientii dau click pe butonul „FINALIZEAZA” aflat in partea din dreapta – sus a ecranului.

Din motive de securitate, acestia vor confirma din nou semnarea documentelor, dupa cum reiese si din imaginea de mai jos:

 Pasul 7. Descarcarea documentelor semnat de catre tine

Pasul 7, ultimul din procesul de semnare online a contractului pentru creditul NOVUM, le permite clientilor sa descarce in format digital angajamentul luat fata de RoCapital prin documentele semnate.

Astfel, procesul de semnare online a contractului de creditare fost finalizat.

RoCapital va primi documentele semnate de catre clienti si ii va contacta pe acestia pentru a stabili ultimele detalii, inaintea deciziei finale si transferul banilor imprumutati.

One Comment

Comments are closed.