Ce trebuie sa stiti despre amanarea ratelor in 2021

Intampinati dificultati la plata ratelor creditului online si vreti urgent amanarea lor? Clientii RoCapital pot solicita amanarea ratelor in 2021. Gasiti toate detaliile aici. Trebuie sa stiti ca aceasta decizie va aduce atat avantaje, cat si dezavantaje:

Avantajele amanarii platii creditului online in rate

Dupa discutia initiala cu agentii RoCapital, daca vi se aproba amanarea ratelor, nu veti mai avea costuri lunare cu creditul NOVUM. Acest avantaj este valabil doar pe o anumita perioada, agreata cu agentii nostri.

Dezavantajele amanarii ratelor creditului NOVUM

Pe toata perioada in care nu achitati nimic, valoarea dobanzii lunare se va aduna la capitalul ramas de plata. Creditul final va avea o noua perioada scadenta.

Creditul final fiind mai mare, inseamna ca se majoreaza si rata lunara aferenta. Perioada de rambursare se prelungeste, la randul ei, cu numarul de luni in care nu ati platit rata.

Inainte de a amana ratele creditului nebancar NOVUM cantariti cu atentie avantajele si dezavantajele. Pentru orice informatii despre creditul NOVUM, ne puteti contacta folosind sectiunea de aici.