Echipa NOVUMCredit caută în permanență soluții pentru nevoile tale financiare

Procesul nostru de acordare este unul cât se poate de simplu, menit să reducă timpul de așteptare. Ceea ce ne bucură cel mai mult este că îți putem oferi o gamă largă de beneficii pentru a avea acces la împrumuturi cât mai sigure, care se potrivesc perfect nevoilor tale financiare.

Pentru ca solicitarea unui împrumut să fie cât mai ușoară, am creat un proces 100% online. Astfel, nu trebuie să părăsești confortul locuinței și scapi  de grija cozilor interminabile și a documentelor care trebuie prezentate în format fizic la sediul instituției financiare bancare sau nebancare .

În timpurile pe care le trăim, resursele financiare încep să fie și mai importante, mai ales după perioada sărbătorilor când apar diverse cheltuieli suplimentare. Oferim clienților noștri 0 comision de analiză în vederea acordării unui nou împrumut și 0 comision de rambursare anticipată integrală a creditului. Un alt motiv pentru care să ne alegi este că plățile tale nu vor crește niciodată în mod neașteptat pentru că oferim întotdeauna posibilitatea ratelor cu dobândă fixă pe toată perioada contractuală. În acest fel, ai posibilitatea să îți planifici bugetul cu mult timp înainte pentru că, cel puțin din partea noastră, dacă scadențele lunare sunt respectate, nu vor exista niciodată cheltuieli neprevăzute.

În perioada sărbătorilor, știm că timpul este o resursă prețioasă, și de aceea ne asigurăm că fiecare client primește împrumutul acordat în maximum două zile lucrătoare de la semnarea contractului de credit. Ne adaptăm în funcție de nevoile fiecăruia și oferim condiții personalizate în funcție de situația financiară actuală.

Fie că vorbim de un plan de rambursare diferit sau de posibilitatea unui nou împrumut cu o rată mai mică și o perioadă mai lungă de rambursare, fiecare client se va bucura de perioada următoare fără să simtă cheltuielile mai ridicate din perioada sărbătorilor, putând accesa oricând creditul NOVUM. Suntem la dispoziția tuturor și ne poți scrie oricând accesând chat NOVA, opțiunea Vreau credit, direct din www.novumcredit.ro.

Amânarea nu a fost niciodată pentru cei hotărâți, de aceea te invităm să aplici astăzi pentru un împrumut NOVUM. Experimentează cel mai rapid mod pentru a obține banii de care tu ai nevoie, noi suntem pregătiți să îți oferim asistență pe tot parcursul procesului. Astăzi înseamnă la timp pentru libertatea ta financiară.