Timpurile de azi, un prilej bun să economisești

Nu există niciun secret pentru a economisi bani. Este doar o chestiune de prioritizare a lor.

Experții #NovumCredit au cele mai bune soluții pentru a economisi. Planul nostru este conceput pentru a vă ajuta să scăpați de acele cheltuieli inutile pe care de cele mai multe ori le facem dintr-un impuls. Și nu vorbim doar despre lucrurile care ne fac viața minunată: vă ajutăm să economisiți din cheltuielile de zi cu zi, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp îngrijorându-vă pentru bani și mai mult timp bucurându-vă de ceea ce contează cel mai mult.

Între costuri în creștere, economii în scădere și o economie în declin, poate fi greu să ții pasul cu lucruri precum chiria, mâncarea sau educația copilului. Prin #NovumCredit puteți obține un împrumut pentru nevoi personale, telefon și multe altele. În același timp vă veți bucura de libertatea de a ieși cu prietenii și de a avea bani pentru zilele mai puțin bune.

Iată câteva trenduri din 2023 pe care noi le considerăm potrivite:

  • Transferuri automate. Prin configurarea transferurilor automate din contul dumneavoastră curent într-un cont de economii, puteți economisi bani fără a fi nevoie să vă gândiți la asta.
  • Cumpărați online, mai inteligent prin comparație de produse. Puteți economisi bani în 2023 folosind cupoane și coduri promoționale.
  • Creați un buget 50/30/20. Această strategie de bugetare vă va ajuta să vă prioritizați cheltuielile și să economisiți bani pe termen lung. Este o strategie populară care împarte venitul după impozitare în trei categorii diferite: esențiale (50%), dorințe (30%) și economii (20%). Elementele esențiale, care nu ar trebui să ocupe mai mult de 50% din venit, includ cheltuielile necesare, cum ar fi chiria, utilitățile, alimentele, transportul și asigurarea de sănătate. Dorințele, care nu ar trebui să ocupe mai mult de 30% din venit, includ articole precum divertisment, mese în oraș și vacanțe. În cele din urmă, economiile și rambursarea datoriilor nu ar trebui să ocupe mai mult de 20% din venit. Aceasta include orice bani economisiți pentru pensie, fonduri de urgență sau rambursarea datoriilor.

Știm cât de greu poate fi să-ți îndeplinești dorințele atunci când ai un buget restrâns. De aceea oferim clientilor noștri acces la împrumuturi avantajoase care îi vor ajuta să nu rămână blocați în datorii pentru următoarele luni, sau chiar ani. Am ajutat deja nenumărați clienți să obțină împrumutul de care au nevoie. Cu #NovumCredit, puteți avea încredere că veți obține rapid și ușor un credit. Deci, nu mai aștepta! Solicită astăzi un împrumut pe www.novumcredit.ro , secțiunea vreaucredit.