Identificarea video neasistata, 100% ONLINE

In secolul vitezei, mediul online ne ajuta sa aflam ultimele stiri, sa comunicam cu cei dragi sau sa beneficiem de servicii rapide, usor de accesat.

Digitalizarea serviciilor bancare reprezinta un pas important intr-o lume care se afla intr-o continua dezvoltare. Astfel, prin #NOVUMCredit online ne dorim ca efortul clientilor care doresc sa acceseze un imprumut rapid sa fie redus din ce in ce mai mult.

RoCapital IFN pune pret pe inovarea serviciilor oferite, punand la dispozitie clientilor o modalitate simpla de identificare video neasistata, care usureaza accesarea produselor #NOVUMCredit.

Procesul este 100% online, putand fi efectuat la orice ora, iar pentru acest lucru aveti nevoie de:

  • un dispozitiv cu camera web, conectat la internet;
  • un numar de telefon mobil;
  • adresa de e-mail valida;
  • cartea de identitate valabila.

Pasul 1. Crearea contului online

In urma acceptarii ofertei propuse de catre RoCapital IFN, un operator va va transmite pe adresa de e-mail linkul pentru identificarea video neasistata.

Veti fi redirectionat catre platforma online unde va fi necesar sa va creati un cont prin acceptarea acordurilor solicitate si urmarirea pasilor afisati

Va fi necesar sa pregatiti inca de la inceput cartea de identitate si telefonul cu numarul declarat pentru a confirma codul primit prin SMS.

Pasul 2. Fotografia cartii de identitate si selfie

Pentru acest pas, trebuie doar sa apasati butonul “Apasa aici pentru a te fotografia”. In vederea realizarii fotografiei selfie, trebuie sa va asigurati ca aveti pe dispozitiv permisiunea de acces la camera video.

Urmatorul pas este fotografierea cartii de identitate, conform indicatiilor afisate pe ecran.

Dupa realizarea corecta a fotografiei, sistemul afiseaza datele referitoare la adresa de domiciliu, preluate din documentul de identitate, si va ofera posibilitatea modificarii acestora in cazul in care nu au fost preluate corect.

Pasul 3. Sesiunea video

Sesiunea video va fi inregistrata, in baza acordurilor oferite initial de catre dumneavoastra. Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt afisati pe ecran, inainte de initierea inregistrarii video.

Toate informatiile necesare identificarii sunt preluate pe parcursul derularii sesiunii video.

Ce trebuie sa faceti? Folosind degetele mainilor indicati una cate una cifrele codului primit prin SMS. Atat de simplu.

Pasul 4. Transmiterea datelor catre RoCapital

Este un pas necesar in procesul de identificare, altfel acesta nu va putea fi finalizat cu succes.

 Odata finalizata sesiunea de identificare, veti primi mesajul de mai jos. Selectati optiunea “Inchide”.

Gata! Identificarea dumneavoastra a fost finalizata cu succes!

Pe adresa de e-mail, veti primit un mesaj de confirmare ce atesta trecerea prin tot procesul de validare a identitatii.

Urmand pasii de mai sus este simplu sa obtineti creditul online si rapid de care aveti nevoie pentru a rezolva situatiile neprevazute.

Facem eforturi sustinute pentru a ne asigura ca toti clientii nostri beneficiaza de suport, pastrand deschise toate canalele de comunicare.

Accesati www.novumcredit.ro si aflati toate informatiile despre produsele finaciare RoCapital IFN.