Ce este un broker de credite si cum obtinem un credit adaptat nevoilor noastre

Fiecare dintre noi ne-am regasit in situatia de a a avea nevoie de un credit, fie ca este vorba de un imprumut ipotecar sau un credit pe termen scurt. Apar astfel intrebari cu privire la ce oferta de credit este mai avantajoasa si cum reusim sa identificam cea mai buna solutie de creditare pentru nevoile noastre.

In ultima perioada a devenit tot mai comun sa apelam la un broker de credite atunci cand ne dorim sa obtinem un imprumut rapid, fara a fi necesar sa investim timp in cautarea celei mai avantajoase solutii.

Ca orice alta decizie cand vine vorba de credite bancare sau nebancare, este important sa luam in calcul  avantajele si dezavantaje, dar si sa comparam ofertele financiare de la mai multe institutii de creditare.

Fie ca sunteti la primul imprumut sau deja aveti cunostinte despre piata financiara, daca va doriti sa obtineti un credit in conditii avantajoase, un consultant specializat poate fi cea mai buna optiune.

Astfel, daca ne dorim sa apelam la un intermediar in relatia cu institutiile financiare, colaborarea are  numeroase avantaje.

Vom prezent in continuare avantaje ale colaborarii cu un broker de credite, insa si cateva aspecte care trebuie luate in considerare atunci cand apelam la un astfel de serviciu:

  • Sunt identificate ofertele de creditare din piata, tinand cont de nevoile si profilul fiecarui client in parte (credit de nevoi personale, credit ipotecar, refinantare etc.);
  • Consultantul explica conditiile si modul de acordare, precum si termenii specifici insititutiilor de creditare pentru ca fiecare client astfel incat sa fie usor de inteles in ce stadiu este aplicatia de credit depusa;
  • Brokerul intocmeste dosarul de credit pentru fiecare client si se asigura ca sunt transmise toate documentele solicitate;
  • Intermediarul de credit ofera asistenta pe tot parcursul procesului de obtinere a unui credit, pana la momentul semnarii contractului, dar si dupa primirea banilor;
  • Sunt explicate toate clauzele din contract astfel incat clientul sa nu aiba nicio nelamurire cu prvire la ce urmeaza sa semneze;
  • Apeland la un broker de credite economisim timpul necesar intocmirii dosarului de credit si a informarii cu privire la produsele de creditare.

Trebuie sa avem in vedere colaborarea cu un broker de credit acreditat, fie ca apelam la o firma specializata sau un intermediar care lucreaza pe cont propriu. Este important sa luam in considerare si nevoia pe care o avem, pentru a ne indrepta catre un broker care poate obtine oferte financiare de la mai multe institutii. Atentia la detalii si alinierea cu interesele clientului este, de asemenea, un factor important in relatia de colaborare cu brokerul de credite.

RoCapital sustine clientii in procesul de obtinere a unui credit online rapid si ii incurajeaza sa apeleze la serviciile de consultanta specializata pentru a se asigura ca beneficiaza de cea mai buna oferta.

Colaborarea pe care RoCapital o are cu firme de intermediere financiara presupune ca cererile clientilor sa fie procesate rapid, minimizand efortul si timpul din partea clientului. Acesta primeste raspunsul final de la broker-ul cu care colaboreaza si este indrumat pe parcursul intregului proces de obtinere a produsului #NOVUM Credit.

Totodata, daca va doriti sa accesati rapid serviciile RoCapital IFN, puteti aplica AICI, iar cererea dumneavoastra pentru un credit online va fi imediat preluata pentru analiza. Veti fi contactat de un reprezentant RoCapital si vi se va oferi suport pas cu pas pentru finalizarea procesului de creditare online.  

Astfel, indiferent de modul in care alegeti sa depuneti o cerere de credit, prin intermediar sau direct online, esential este sa va informati inainte cu privire la produsele financiare cele mai bune pentru nevoile dumneavostra,