Cum alegeti un credit online nebancar?

Alegerea unui produs de creditare este o decizie care necesita atentie, informare, pregatire si, nu in ultimul rand, timp. Un credit online nebancar poate fi o solutie buna atunci cand aveti nevoie de o suma de bani in plus si va grabiti sa faceti o achizitie.

Detalii esentiale in alegerea unui credit online nebancar

Sunt foarte importante detaliile referitoare la dobanda, comisioane, perioada de rambursare, valoarea ratei. In afara de acestea, este important sa verificati ce avantaje si beneficii imediate va aduce imprumutul de bani respectiv. De multe ori accesarea unui credit este in mare masura o decizie emotionala, bazata pe castigurile pe care stiti ca le veti avea intr-un termen scurt. De aceea este important sa luati o decizie obiectiva atunci cand alegeti un credit online nebancar.

La RoCapital incercam sa acoperim nevoile fiecarui client si de aceea oferim un serviciu adaptat, cu numeroase avantaje. Enumeram cateva dintre acestea: zero comision de analiza a dosarului de credit, rate convenabile, zero comisioane la plata anticipata, solutii adaptate in cazul imposibilitatii de plata, etc. Pe toate le puteti gasi AICI.

Criterii care sa va ajute sa decideti de unde luati bani cu imprumut: IFN, banca, etc

Tinand cont de aspectele de mai sus, este esential sa urmariti si o serie de criterii care sa va ajute sa alegeti acel credit care raspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastra:

  • Scopul creditului – pentru ce aveti nevoie de bani? Care este acel lucru pe care vreti sa il achizitionati cu banii imprumutati? Raspunsul va insemna practic tipul de credit pe care il veti solicita – credit de nevoi personale, credit ipotecar, credit auto, imobiliar etc.
  • Suma de care aveti nevoie – in functie de valoarea pe care vreti sa o imprumuti, puteti opta pentru un credit rapid, pana la salariu, sau pentru un imprumut in rate lunare.
  • Costurile banilor imprumutati– bineinteles ca dobanda este elementul principal care va intereseaza, dar trebuie acordata o atentie deosebita si comisioanelor aferente imprumutului – exista comision de analiza a dosarului sau vreun cost de rambursare anticipata? Tineti cont de toate aceste aspecte atunci cand alegeti un credit. Daca sunt aspecte pe care nu le intelegeti, cereti lamuriri suplimentare reprezentantului institutiei financiare.

Banca sau institutie financiara nebancara (IFN), de unde imprumutati bani?

Ofertele sunt foarte multe, de aceea este important sa alegeti un credit in functie de ce necesitati aveti. Va intereseaza un credit rapid, cu documente minime pentru dosar si solutii adaptate pentru dumneavoastra? Va puteti indrepta atentia catre un IFN.

Aveti nevoie sa achizitionati o locuinta cu un credit pe o durata de 20 sau poate 30 ani? In acest caz, documentele sunt numeroase si implica o atentie deosebita – atunci este potrivit sa comparati oferte de la o banca pentru un astfel de produs.

Modalitatea de obtinere a creditului cantareste adesea foarte mult in decizia de a alege rapid un imprumut. La RoCapital, ne-am adaptat produsele de creditare astfel incat sa multumeasca toti clientii. Procesul de creditare poate avea loc:

  • 100% online pentru cei care sunt obisnuiti cu mediul online;
  • Offline, cu documente trimise prin posta, pentru cei care prefera metodele traditionale de comunicare;
  • Online si offline, daca clientii prefera sa faca online doar o parte din actiunile procesului de creditare.

Ce presupune acordarea creditului online:

Obtinerea unui credit online, fara sa fie necesar sa va deplasati la sediul institutiei, este un avantaj: salvati timp pe care il puteti folosi in alte scopuri.

La RoCapital oferim clientilor posibilitatea unui proces de creditare 100% digitalizat prin identificarea prin apel video si semnarea electronica a contractului.  

Serviciile aferente ulterior acordarii creditului sunt importante atunci cand alegeti un produs de creditare

Este important sa stiti ca la RoCapital veti avea parte de suport pe intreaga perioada de creditare. Fie ca aveti nevoie de o adresa cu situatia la zi a creditului, fie ca vreti sa amanati o rata sau poate solicitati doar o informatie despre suma de plata lunara, la RoCapital puteti obtine aceste detalii rapid:

  • printr-un apel telefonic la 0372 533 516 (numar inrolat in reteaua Vodafone, iar apelul este cu tarif normal si va fi taxat in functie de furnizorul dumneavoastra de servicii de telefonie si de tipul de abonament ales)
  • printr-o solicitare scrisa pe e-mail la office@rocapital.eu sau prin posta.

Usurinta cu care veti rambursa ratele lunare conteaza in alegerea unui credit. La RoCapital incurajam plata online a ratelor, dar va oferim totodata numeroase alternative de achitare a ratelor. Toate detaliile le regasiti AICI.

RoCapital ofera solutii la indemana oricui pentru a accesa rapid un credit nebancar. Prin flexibilitatea pe care o oferim clientilor ne dorim sa ajutam oamenii sa achizitioneze ceea ce isi doresc, fara a crea un stres financiar in plus in viata acestora.