Am digitalizat procesul de acordare credite online, avem o activitate sustenabila

Protectia mediului si gasirea unor noi metode sustenabile pentru desfasurarea activitatii de acordare a creditelor nebancare se numara printre principalele obiective ale RoCapital IFN SA. Cititi in continuare despre digitalizarea serviciilor financiare si cum a reusit RoCapital sa treaca de la vorbe la fapte, de la documente de credit printate si semnate fizic pana la o interactiune 100% online:

Migrarea catre o experienta financiara digitala a plecat de la nevoia clientilor nostri de a primi o alternativa la metoda clasica de obtinere a unui credit, fara insa a implementa o obligatie de interactiune 100% online. Clientii ne pot contacta online sau clasic prin telefon/posta, dar ii incurajam sa foloseasca metodele online. Astfel, posibilitatea de a obtine un credit rapid online vine in completarea unei metode clasice de semnare a documentelor fizice la distanta, indiferent ca vorbim despre un credit online pe 6 luni sau 60 de luni.

De ce promoveaza RoCapital creditarea online si plata online?

Vrem sa va oferim un serviciu cu o mobilitate crescuta – completati cererea de credit la orice ora, de oriunde, prin intermediul unui dispozitiv conectat la internet. Va aducem avantaje nu doar prin prisma timpului castigat, ci si prin transformarea acestui proces intr-unul 100% eco-friendly – nu va mai deplasati prin oras in acest scop, reducem consumul de hartie (chitantele printate implica taierea copacilor si utilizarea unor substante chimice), etc.

Credit rapid acordat 100% eco si legal

Chiar daca este online, este 100% in conformitate cu legislatia in vigoare. RoCapital va pune la dispozitie identificarea prin apel video. Astfel sunt respectate toate cerintele legale impuse pentru validarea identitatii, iar dumneavoastra in calitate de client scapati de grija deplasarilor si a hartiilor semnate fizic.

Dupa ce obtineti creditul de nevoi personale online rapid, cum continuati sa fiti eco-friendly?

RoCapital, IFN cu sediul in Bucuresti, are clienti din toata tara pe care ii incurajeaza sa aleaga plata online a ratelor lunare. Un credit oferit de RoCapital se poate plati online in trei pasi simpli:

1. Accesati www.novumcredit.ro, sectiunea PLATA ONLINE

2. Completati formularul cu datele dumneavoastra, in calitate de client RoCapital IFN

3. Introduceti detaliile de plata pe pagina procesatorului

4. Primiti confirmarea online a platii.

Simplu, de acasa sau de oriunde va aflati, fara sa fie nevoie sa va deplasati sau sa detineti documente de plata printate.

Oferim raspunsuri online despre creditul in rate NOVUM

Clientii RoCapital pot trimite orice solicitare prin completarea unui formular online la adresa https://novumcredit.ro/Home/Contact fara sa fie necesara transmiterea unor cereri la sediul companiei. Astfel, raspundem rapid, online, oricarei intrebari pe care ne-o adresati.

Continuam sa digitalizam activitatea RoCapital, impreuna cu clientii nostri facem pasi mari pentru un mediu mai curat.