Cum sa ne pregatim economiile inainte de inceputul noului an scolar

Inceputul noului an scolar vine intotdeauna cu o serie de cheltuieli suplimentare atat pentru parinti cat si pentru absolventii de liceu care se pregatesc pentru un nou capitol in viata lor: inscrierea la facultatea mult dorita, cautarea unei locuinte, cautarea unui loc de munca .

 De la rechizite si uniforme scolare, pana la taxe si abonamente pentru transportul in comun, costurile pot adauga o presiune financiara semnificativa. In acest articol, regasiti 3 modalitati simple despre cum sa ne pregatim economiile inainte de inceperea noului an scolar :

1. Stabilirea unui buget:

Primul pas in pregatirea economiilor pentru inceputul anului scolar este sa stabilim un buget. Analizati cu atentie toate cheltuielile anticipate si incercati sa le incadrati intr-un plan financiar realist. Acest lucru va va ajuta sa va organizati si sa va asigurati ca nu cheltuiti mai mult decat va permiteti.

2. Cumparaturile in avans:

Pentru a economisi bani, incercati sa faceti cumparaturile pentru scoala in avans. Asteptarea pana in ultimul moment poate duce la preturi mai mari si la produse limitate. Cautati reduceri si promotii speciale si planificati-va achizitiile in functie de acestea.

3. Revizuirea abonamentelor si a serviciilor:

Inceputul anului scolar este un moment potrivit pentru a revizui abonamentele si serviciile pe care le aveti. Analizati daca exista modalitati de a economisi bani prin renegocierea contractelor sau prin schimbarea furnizorilor. Puteti cauta, de asemenea, alternative mai ieftine pentru servicii precum internetul sau televiziunea prin cablu.

Daca aveti nevoie de buget suplimentar pentru a face fata atat cheltuielilor scolare cat si altor cheltuieli neprevazute, un credit online de la RoCapital IFN poate fi solutia de care aveti nevoie! .

RoCapital IFN ofera servicii de creditare rapida si simpla, cu procese online si aprobare in timp real. Accesul la un credit online va poate ajuta sa acoperiti atat cheltuielile imediate cat si cele neplanificate, evitand astfel ca bugetul familiei sa fie afectat.

Pentru a obtine un credit online de la RoCapital IFN, trebuie sa urmati cativa pasi simpli:

   a. Accesati site-ul https://www.novumcredit.ro/Home/AplicatiAcum  si completati formularul de cerere online.

   b. Furnizati informatiile necesare, cum ar fi datele personale si financiare.

   c. Asteptati aprobarea, care se face in timp real in majoritatea cazurilor.

   d. Dupa aprobare, veti primi banii in contul bancar in maxim 2 zile lucratoare.

Inceputul noului an scolar poate fi o perioada financiara dificila pentru multi parinti. Cu toate acestea, prin pregatirea economiilor in avans si prin explorarea optiunilor de credit online de la NovumCredit, puteti face fata cu succes cheltuielilor neasteptate. Asigurati-va ca urmati sfaturile de mai sus si ca va planificati cheltuielile in mod responsabil pentru a avea un inceput de an scolar fara griji financiare.