Solutii online de plata a creditului NOVUM si beneficiile aduse

Pentru siguranta dumneavoastra am grabit digitalizarea proceselor RoCapital. Ne bucuram ca va putem oferi mai multe modalitati de plata a ratelor creditului NOVUM, fiecare dintre acestea cu anumite beneficii:

Beneficiul 1: Ratele creditului se pot plati online rapid si sigur, 24h/24

Va punem la dispozitie o platforma bine securizata pentru plata ratelor creditului NOVUM. Sectiunea dedicata platilor online este aici. Introduceti datele dumneavoastra si apoi platiti cu cardul de debit, fara a va deplasa la un punct de plata. Achitati rata la orice ora, oriunde ati fi. Odata finalizata plata, veti primi si confirmarea.

Beneficiul 2: Plata prin link, comod si sigur, cu campurile pre-completate

Exista o varianta si mai simpla pentru plata creditului. Pentru ea trebuie sa vorbiti cu colegii nostri. Veti primi un link unde veti gasi toate campurile pre-completate si veti introduce doar datele cardului de debit. Sunati-ne de luni pana vineri, in intervalul 09.00 – 17.00, la numarul 0372 533 516 (numar inrolat in reteaua Vodafone, iar apelul este cu tarif normal si va fi taxat in functie de furnizorul dvs. de servicii de telefonie si de tipul de abonament detinut de dumneavoastra). Aceasta varianta de plata a ratelor creditului nebancar NOVUM este comoda pentru dumneavoastra si elimina riscul de a tasta gresit datele de identificare ca si client RoCapital.

Beneficiul 3: Plati online sigure, fara a va intalni cu alte persoane

Autoritatile ne recomanda in continuare sa pastram distanta de siguranta intre oameni si sa evitam spatiile aglomerate. Platind online, evitati intalnirile cu alte persoane si respectati indicatiile pentru a preveni imbolnavirea cu COVID-19, gripa, etc.

Beneficiul 4: Castigati timp platind online ratele NOVUM Credit

In loc sa mergeti pana la un ghiseu bancar sau un echipament de plata si sa va astepati randul pentru a achita rata, puteti plati online rapid si sigur. Castigati timp pe care il puteti folosi impreuna cu familia sau prietenii. Gasiti aici toate modalitatile de plata a creditului catre RoCapital IFN, atat cu numerar, cat si cu cardul.